WORKWEAR

Workwear of werkkledij personaliseren, bedrukken en borduren is dé specialiteit van LA VIDA Solutions. Ons ruim assortiment aan premium workwear, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt. We kunnen tevens ook het design en de personalisatie voor u verzorgen.

PREMIUM WORKWEAR

Bent u op zoek naar werkkledij of bedrijfskleding? Dan is onze premium store te Zemst dé place to be. U vindt er een ruim assortiment aan workwear waarmee je als ondernemer of bedrijf professioneel voor de dag komt. Ons aanbod bestaat uit diverse werkbroeken, werkjassen, overalls, sweaters, polo’s, t-shirts, schilderskledij, accessoires en nog veel meer. Werkkledij of bedrijfskleding is er in de eerste instantie om bescherming te bieden tegen vuil en gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschermt het ook de onderkleding en kan het ook een oplossing bieden tegen de verschillende temperatuur- en weersomstandigheden. Indien u de zichtbaarheid wenst te verhogen dan zorgt reflectiekleding ervoor dat u of uw werknemers voldoende zichtbaar zijn.

LVS workwear werkkleding bedrijfskleding werkkledij projob

WERKKLEDIJ

Functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt de werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. Aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

LVS workwear werkkleding bedrijfskleding business casual kledij harvest frost

BUSINESS CASUAL

De business casual collectie bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit. Hier is goed niet goed genoeg! Zo zijn onze hemden bijvoorbeeld non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een event kan. Steeds op je best waarbij onze missie zeer duidelijk is, een strakke look in combinatie met een high-end kwaliteit.

LVS workwear werkkleding bedrijfskleding bedrijfskledij printer

BEDRIJFSKLEDIJ

Goedgeklede werkkrachten zijn het uithangbord van uw bedrijf. Ze vormen een essentieel belang in uw marketing. Gerenommeerde bedrijven kiezen reeds jaren voor onze topmerken. Als leverancier van hun bedrijfskleding staan we garant voor een professionele uitstraling en hoogwaardige afwerking.

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR IDENTITY

WORKWEAR PROJECTEN

VOERTUIG PROJECTEN

RECLAME PROJECTEN

RECENTE REALISATIES

LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 2
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 3
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding projob lemmens tegels 1
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 1

La Vida Solutions

Motstraat 60M, 2800 Mechelen, België

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming

7 + 3 =