WERKKLEDIJ

PREMIUM WERKKLEDIJ & RECLAME EXPERT

Werkkledij of bedrijfskledij bedrukken en borduren is één van onze specialiteiten. Ons ruim assortiment aan premium werkkleding, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt. We kunnen tevens ook het ontwerp van uw logo en de personalisatie voor u verzorgen.

PREMIUM WERKKLEDIJ

Bent u op zoek naar werkkledij of beroepskledij? Dan is LA VIDA Solutions dé place to be. We bieden een ruim assortiment aan workwear en vakkleding waarmee jouw personeel professioneel voor de dag komt. Ons aanbod werkkledij bestaat uit werkbroeken, werkjassen, overalls, sweaters, hemden, polo’s, t-shirts, schilderskledij, accessoires en nog veel meer.

LVS bouwkledij installatiekledij constuctiekledij workwear beroepskledij werkkledij 2

BOUW EN WERKKLEDIJ

Functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt de werkkledij weerstand aan de ruwste omstandigheden. De bouw en installatie kledij staat voor kwaliteit en duurzaamheid van het hoogste niveau.

LVS workwear werkkleding bedrijfskleding business casual kledij harvest frost

BEDRIJFSKLEDIJ

De business casual collectie bestaat uit producten van de hoogste kwaliteit. Hier is goed niet goed genoeg! Zo zijn onze hemden bijvoorbeeld non-iron waardoor je rechtstreeks van kantoor naar een event kan. Steeds op je best waarbij onze missie zeer duidelijk is, een strakke look in combinatie met een high-end kwaliteit.

LVS workwear werkkleding bedrijfskleding bedrijfskledij printer

PROMOTIEKLEDIJ

Goedgeklede werkkrachten zijn het uithangbord van uw bedrijf. Ze vormen een essentieel belang in uw marketing. Gerenommeerde bedrijven kiezen reeds jaren voor onze topmerken. Als leverancier van hun promotioneel textiel staan we garant voor een professionele uitstraling en hoogwaardige afwerking.

LVS veiligheidskledij beschermende fluo kledij vakkledij beroepskledij werkkledij

VEILIGHEIDSKLEDIJ

Reflecterende werkkledij maakt deel uit van de persoonlijke bescherming. Deze kledij wordt ontworpen voor bescherming tegen gezondheids-en veiligheidsrisico’s. De criteria waaraan beschermingskledij moet voldoen wordt in Europa vastgelegd in EN-normen. Veiligheidskledij dat aan deze normen voldoet, mag het CE-merk dragen. Het dient hiervoor te slagen in allerlei testen door een erkende organisatie. 

LVS vlamvetragende brandvertragende vlamwerende brandwerende kledij vakkledij beroepskledij werkkledij

VLAMVERTRAGENDE KLEDIJ

Vlam- of brandvertragende werkkledij voorkomt dat vlammen zich snel verspreiden. Toch kan de hitte nog steeds door het kledingstuk heen gaan. Vlamvertragend workwear zorgt ervoor dat u dubbel zo lang beschermd blijft zeker wanneer u het combineert met vlamvertragend ondergoed. Wij informeren de dragers ook over hoe ze de kleding zo snel  mogelijk kunnen uittrekken.

LVS transportkledij servicekledij delivery courier kledij vakkledij beroepskledij werkkledij 2

TRANSPORTKLEDIJ

Om makkelijk om te kunnen schakelen tussen het dragen van zware ladingen en frequente verplaatsingen, moet uw professionele werkkleding soepel en comfortabel zijn. De ventilerende stretch stoffen verzekeren de transport en service sector van een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Zo voorzien we u tijdens uw werk van alle comfort op het niveau van werkkledij.

LVS schilderskledij kledij schilder vakkledij beroepskledij werkkledij

SCHILDERSKLEDIJ

Schilderskledij is meer dan simpelweg witte werkkledij. Ze biedt bewegingsvrijheid en comfort. Workwear voor schilders is scheurbestendig en geschikt voor chemische reiniging. Bovendien ademt het en biedt het bescherming tegen regen en kou ingeval u buiten werkt. Onze schilderskleding staat voor al deze meerwaarden.

LVS horecakledij kokskledij keukenkledij vakkledij beroepskledij werkkledij

HORECAKLEDIJ

Onze horeca kleding is speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca sector. Ze is natuurlijk wasbaar op hoge temperaturen, waarbij er aan alle praktische details is gedacht. Door onze jarenlange ervaring in de horecasector weten we precies welke materialen het comfortabelst zijn, zelfs na een lange dag koken. Naast de kokskledij, is er ook kledij voor de bediening en receptie. Van chique en tijdloos tot cool en fashionable!

LVS transportkledij servicekledij delivery courier kledij vakkledij beroepskledij werkkledij 1

ACCESOIRES

We bieden ook een ruime keuze in accessoires voor werkkledij. Denk hierbij aan riemen, bretellen, petten, mutsen, kniebeschermers, holsterzakken, kousen, kaarthouders en meer. Zo maak je jouw werkoutfit helemaal af en kan je voorbereid aan het werk.

WERKKLEDIJ PERSONALISEREN

Wilt u een professionele uitstraling creëren in uw bedrijf en bent u opzoek naar uniformiteit? Laat dan uw werkkledij of bedrijfskledij personaliseren. Dit kan u door middel van uw logo en reclameboodschap te bedrukken of borduren op de kledij. Uw medewerkers zullen zich meer betrokken voelen dankzij de gepersonaliseerde werkkleding. Daarnaast zorgt gepersonaliseerde bedrijfskleding er ook voor dat uw huisstijl en merk overal terugkomt. Daardoor straalt u voor bezoekers en klanten professionaliteit uit. Naast een professionele uitstraling heeft gepersonaliseerde werkkledij ook een stevige impact op uw imago en naamsbekendheid.

Gepersonaliseerde werkkledij bedrukken en borduren WDK
Gepersonaliseerde werkkledij bedrukken en borduren Gregelec
LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR BUSINESS IDENTITY

RECENTE REALISATIES

LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 2
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 3
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding projob lemmens tegels 1
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 1

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming