WERKKLEDIJ PERSONALISEREN

BEDRIJFSKLEDIJ EN WERKKLEDIJ PERSONALISEREN

Workwear personaliseren is één van onze specialiteiten. Ons ruim assortiment aan premium workwear, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt. Op deze pagina informeren we u over de verschillende mogelijkheden om uw werkkledij te personaliseren. U kan bij ons terecht van ontwerp tot en met de realisatie.

WORKWEAR PERSONALISEREN

Wilt u een professionele uitstraling creëren in uw bedrijf en bent u opzoek naar uniformiteit? Laat dan uw werkkledij of bedrijfskledij personaliseren. Dit kan u door middel van uw logo en reclameboodschap te laten bedrukken of borduren op de kledij. Uw medewerkers zullen zich meer betrokken voelen dankzij de gepersonaliseerde werkkledij. Daarnaast zorgt gepersonaliseerde bedrijfskledij er ook voor dat uw huisstijl en merk overal terugkomt. Daardoor straalt u voor bezoekers en klanten professionaliteit uit. Naast een professionele uitstraling heeft gepersonaliseerde werkkledij ook een stevige impact op uw imago en naamsbekendheid.

Werkkledij bedrukken voorbeeld van bedrukte werkkledij

Werkkledij bedrukken

Het bedrukken van werkkledij of bedrijfskleding is een zeer efficiënte maar ook doeltreffende manier om de medewerkers van uw bedrijf, club of vereniging in de kijker te zetten.

Werkkledij borduren voorbeeld van geborduurde werkkledij

Werkkledij borduren

Het borduren van werkkledij of bedrijfskleding is een zeer duurzame maar ook prestigieuze manier om de kledij van uw bedrijf, club of vereniging te personaliseren.

WORKWEAR CONSULTANTS

Vaak wordt werkkleding bij een bedrijf gedragen voor een representatief uiterlijk maar kunnen hygiëne en veiligheid minstens even belangrijk zijn. Wij maken graag tijd om u te helpen met het bepalen van de juiste keuze. Ons assortiment bestaat uit diverse kleding die u kunt laten bedrukken of borduren. We bieden een ruim gamma aan t-shirts, polo’s, truien, bodywarmers, jassen, broeken en meer waarbij u bij La Vida Solutions kiest voor premium top-kwaliteit! Voor iedere sector en doelgroep kunt uw bij ons op maat van uw medewerkers en onderneming werkkledij laten personaliseren.

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR BUSINESS IDENTITY

RECENTE REALISATIES

LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 2
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 3
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding projob lemmens tegels 1
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 1

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming