WERKKLEDIJ BORDUREN

WORKWEAR – BEDRIJFSKLEDIJ – WERKKLEDIJ BORDUREN

Werkkledij borduren is één van onze specialiteiten. Ons ruim assortiment aan premium workwear, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt. Op deze pagina informeren we u specifiek over het borduren van werkkledij. U kan bij ons terecht van ontwerp tot en met de realisatie.

WERKKLEDIJ BORDUREN

De meeste voordelen van geborduurde werkkledij zijn intussen door tal van ondernemingen gekend.  Uw werkkledij laten borduren zorgt ervoor dat uw personeel er ten allen tijde professioneel uitziet. Ze zijn goed zichtbaar en herkenbaar voor uw klanten. Daarnaast is geborduurde bedrijfskledij een zeer goede marketingtool om uw bekendheid te vergoten. Werkkleding borduren hoeft zeker niet duur te zijn of een gat in uw budget te creëren. Onze bedrijfskleding bestaat uit verschillende merken waardoor er voor ieders budget meer dan voldoende keuze is.

BORDUREN OF BEDRUKKEN?

Sterke merken kiezen voor gepersonaliseerde kledij. Niet alleen om hun logo beter in de markt te zetten of om de naamsbekendheid te vergroten, maar evenzeer om het groepsgevoel binnen het team te versterken. Maar welke techniek past nu het beste bij de personalisatie van uw werkkledij? Als workwear consultants adviseren u graag of u nu beter kiest voor bedrukken of het net slimmer is om te borduren.

werkkledij en bedrijfskleding borduren

BORDUREN

Bent u eerder geïnteresseerd in een stijlvolle afwerking van een hoge kwaliteit? Kies dan voor borduurwerk. Het is de meest opvallende en duurzame optie om werkkledij te personaliseren met uw logo of reclameboodschap. Bovendien geeft een borduursel een ongeziene professionele touch aan bijvoorbeeld polo’s, softshells, hemden en schorten. De prijs van het borduren hangt sterk af van de grootte (het aantal steken) en van de oplage. Het grote voordeel aan borduren is dat er geen opstartkosten zijn. Hier spreken we enkel over een instelkost. Onze borduurmachine levert topkwaliteit af waardoor u gegarandeerd waar voor uw geld krijgt!

ZEEFDRUK OF TRANSFERDRUK

De ene techniek is niet beter dan de andere. Alles hangt vooral af van de stof die u verkiest, het ontwerp dat u wil laten drukken en het aantal kleuren. Voor sportkleding of bestellingen met verschillende materialen is transferdruk de beste keuze. We passen tevens transferdruk ook toe voor de opdruk van foto’s en de personalisatie van kleinere aantallen. Zeefdruk is dan weer ideaal voor grote logo’s of grotere aantallen. Hou er wel rekening mee dat er bij ieder productieorder een opstartkost alsook film en instelkosten horen. Voor bijbestellingen worden de instelkosten gehalveerd. Factoren zoals duurzaamheid en prijs spelen ook een rol bij het kiezen van de juiste druktechniek voor uw project.

werkkledij en bedrijfskleding bedrukken
LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR BUSINESS IDENTITY

EXPERT IN GEBORDUURDE WERKKLEDIJ

Wil u werkkledij laten borduren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Textiel of kledij borduren is een zeer specifieke business waarbij wij door een schat aan kennis en ervaring u graag ondersteunen. Bij La Vida Solutions kan u rekenen op een professionele en snelle service. Naast onze service staan we ook garant voor een hoogwaardige afwerking en kwalitatieve stoffen. We verwerken zowel grote als kleine bestellingen tegen zeer concurrentiële en transparante prijzen. Aarzel niet om ons te contacteren.

ALLES IN EIGEN BEHEER

FULL SERVICE PARTNER

La Vida Solutions staat voor premium kwaliteit, service & garantie. Dankzij een eigen opmaak-, productie- en montageafdeling kunnen we voldoen aan de strengste normen in ons vak. Met La Vida Solutions kiest u voor een full service bedrijf dat al uw design, print en reclamewerk kan verzorgen. Ook voor marketing, communicatie en reclamebureau's vormen we dankzij een eigen productie dé ideale reclamepartner. Zoekt u een transparante en betrouwbare print provider, aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • GRAFISCH ONTWERP - 100%
  • PRODUCTIE - 100%
  • MONTAGE - 100%

RECENTE REALISATIES

LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 2
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 3
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding projob lemmens tegels 1
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 1

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming