CARWRAPPING

PREMIUM AUTOBELETTERING & CARWRAPPING EXPERT

Carwrapping is onze specialiteit. We zijn premium expert in autobestickering. We wrappen en bestickeren diverse voertuigen gaande van uw auto en bestelwagen tot uw vrachtwagen of wagenpark.

CARWRAPPING

Carwrapping is de ideale manier om uw bedrijf in de kijker te zetten! Het is een populaire techniek die u zeker moet overwegen bij de aankoop van een nieuwe autobestickering. Uw bedrijf beschikt waarschijnlijk wel over één of meerdere bedrijfswagens? Dit kan gaan van auto’s bestelwagens, vrachtwagens of trailers. Tover dus vandaag uw wagenpark om in een opvallend en mobiel reclamebord door middel van carwrapping! De mogelijkheden van wrapping zijn eindeloos. Zo zijn er bijvoorbeeld matte, satijnen of glanzende kleuren, hippe patronen of gepersonaliseerde prints. LA VIDA solutions maakt van uw bedrijfswagen of wagenpark een absolute eyecatcher met een uniek en ongezien design!

SOORTEN WRAPPING

Er zijn verschillende soorten wrapping. Zo is er de color change waarbij je de volledige kleur van een voertuig kan aanpassen. Dit zonder enig spuitwerk. Anderzijds is er ook de print wrap die zorgt voor een gepersonaliseerde look. Ook de halve car wrap is enorm populair.

Z

COLOR CHANGE

Beschikt uw automerk niet over uw favoriete kleur? Of maakt u zich zorgen over de kleur van die perfecte tweedehands wagen? Bent u misschien uitgekeken op de kleur van uw huidige wagen? Dan is de color change wrap verkrijgbaar in verschillende kleuren. De folies zijn beschikbaar in matte, satijnen en glanzende afwerkingen. Met carwrapping tovert u uw bedrijfswagen om in  een absolute eyecatcher. Omwille van onze hoge kwaliteitsnormen werken wij uitsluitend met premium folieleveranciers. Ze zorgen naast een exclusieve look ook nog eens voor een extra bescherming van het koetswerk.

Z

PRINT WRAP

Bent u opzoek naar een carwrapping met een uniek en op maat gemaakt design met vooral een gepersonaliseerde touch? Of moet het ontwerp gewoon heerlijk opvallen in het verkeer? Dan moet u beslist eens nadenken over een print wrap! In tegenstelling tot de color change, voorzien we hier het voertuig van een full color print. De manier om opvallende foto’s of afbeeldingen tot leven te laten komen. We printen het ontwerp op een speciale wrapfolie die een enorme kleurkracht garandeert.  Dé manier om uw bedrijf in de kijker te zetten.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bent u op zoek naar prijzen voor het beletteren of wrappen van uw auto? Dan moeten we u vertellen dat iedere autoreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere autobelettering of carwrapping is dus uniek en afgestemd op uw noden.

AUTOBELETTERING OF CARWRAPPING?

De afgelopen jaren is autoreclame of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren autoreclame expert in staan wij u graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

WAT IS HET VERSCHIL?

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers zoals Orafol, Grafityp, Avery en 3M een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zijn deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar carwrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als reclame expert geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben een absolute meerwaarde.

RECENTE REALISATIES

carwrapping en belettering van twee auto's
autobestickering van een bestelwagen
autobelettering van een bestelwagen
belettering en wrapping van een bestelauto
belettering en wrapping van een aanhangwagen
belettering en carwrapping van een bestelwagen
Autobelettering van een bestelbus
autobelettering en carwrapping van een bestelauto
belettering en bestickering van een vrachtwagen
Carwrap en autobelettering van een bestelwagen
Autobelettering van een wagenpark
belettering en wrapping van een auto
Autobelettering van een vrachtwagen of truck
Autobelettering van een bestelwagen
Belettering of bestickering van een vrachtwagen
Carwrapping of wrapping van een auto

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming