CARWRAPPING

Carwrapping is dé specialiteit van LA VIDA Solutions. We zijn premium expert in autoreclame. We beletteren en bestickeren diverse voertuigen gaande van uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig.

CARWRAPPING

Carwrapping is de ideale manier om uw bedrijf in de kijker te zetten! Het is een populaire techniek die u zeker moet overwegen bij de aankoop van een nieuwe autobestickering. Uw bedrijf beschikt waarschijnlijk wel over één of meerdere bedrijfswagens? Dit kan gaan van auto’s bestelwagens, vrachtwagens of trailers. Tover dus vandaag uw wagenpark om in een opvallend en mobiel reclamebord door middel van carwrapping! De mogelijkheden van wrapping zijn eindeloos. Zo zijn er bijvoorbeeld matte, satijnen of glanzende kleuren, hippe patronen of gepersonaliseerde prints. LA VIDA solutions maakt van uw bedrijfswagen of wagenpark een absolute eyecatcher met een uniek en ongezien design!

SOORTEN WRAPPING

Er zijn verschillende soorten wrapping. Zo is er de color change waarbij je de volledige kleur van een voertuig kan aanpassen. Dit zonder enig spuitwerk. Anderzijds is er ook de print wrap die zorgt voor een gepersonaliseerde look. Ook de halve car wrap is enorm populair.

Z

COLOR CHANGE

Beschikt uw automerk niet over uw favoriete kleur? Of maakt u zich zorgen over de kleur van die perfecte tweedehands wagen? Bent u misschien uitgekeken op de kleur van uw huidige wagen? Dan is de color change wrap verkrijgbaar in verschillende kleuren. De folies zijn beschikbaar in matte, satijnen en glanzende afwerkingen. Met carwrapping tovert u uw bedrijfswagen om in  een absolute eyecatcher. Omwille van onze hoge kwaliteitsnormen werken wij uitsluitend met premium folieleveranciers. Ze zorgen naast een exclusieve look ook nog eens voor een extra bescherming van het koetswerk.

Z

PRINT WRAP

Bent u opzoek naar een carwrapping met een uniek en op maat gemaakt design met vooral een gepersonaliseerde touch? Of moet het ontwerp gewoon heerlijk opvallen in het verkeer? Dan moet u beslist eens nadenken over een print wrap! In tegenstelling tot de color change, voorzien we hier het voertuig van een full color print. De manier om opvallende foto’s of afbeeldingen tot leven te laten komen. We printen het ontwerp op een speciale wrapfolie die een enorme kleurkracht garandeert.  Dé manier om uw bedrijf in de kijker te zetten.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bent u op zoek naar prijzen voor het beletteren of wrappen van uw auto? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere voertuigreclame is dus uniek en afgestemd op uw noden.

AUTOBELETTERING OF CARWRAPPING?

De afgelopen jaren is fleet branding of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren autoreclame expert in staan wij u graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

HET VERSCHIL TUSSEN AUTOBELETTERING EN CARWRAPPING

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers zoals Orafol, Grafityp, Avery en 3M een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zijn deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar carwrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als reclame expert geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben een absolute meerwaarde.

ALLES IN EIGEN BEHEER

FULL SERVICE PARTNER

Met La Vida Solutions kiest u voor een full service bedrijf dat al uw design, reclame en printwerk kan verzorgen. Ook voor marketing-, communicatie- en reclamebureau's vormen we dankzij een eigen prepress, productie en montage team dé ideale print provider. Zoekt u een transparante en betrouwbare print partner, aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • PREPRESS - 100%
  • PRODUCTIE - 100%
  • MONTAGE - 100%

RECENTE REALISATIES

carwrapping realisatie van twee witte volkswagen golfjes voor takeaway.com
autobelettering realisatie van een grijze  mercedes sprinter bestelwagen voor WDK
autobelettering realisatie van een zwarte  mercedes sprinter bestelwagen voor Lemmens Tegels
autobelettering en carwrapping realisatie van een witte peugeot partner bestelauto voor cdot
Carwrapping realisatie van een zwarte aanhangwagen met zilveren belettering
Autobelettering en carwrapping realisatie van een witte mercedes sprinter bestelwagen voor lettanie
Autobelettering realisatie van een grijze opel vivaro bestelbus voor gregelec
Autobelettering en carwrapping realisatie van een witte opel combo bestelauto voor bwt
Autobelettering realisatie van een zwarte mercedes vrachtwagen voor drukkerij coloma
Autobelettering en carwrapping realisatie van twee rode mercedes sprinter bestelwagens voor het wagenpark van arca fishing
Autobelettering realisatie van twee zwarte opel vivaro bestelbussen voor het wagenpark van loggratech
Carwrapping realisatie van een witte opel combo bestelauto voor octavie
Autobelettering realisatie van een rode Volvo vrachtwagen voor bouwbedrijf janssens
Autobelettering realisatie van een zwarte fiat ducato bestelwagen voor green house solutions
Autobelettering realisatie van een zilveren mercedes vrachtwagen voor unisnit
Carwrapping realisatie van een jeep wrangler met full color legerprint voor off track

La Vida Solutions

Motstraat 60M, 2800 Mechelen, België

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming

13 + 15 =