BESTICKERING

PREMIUM BESTICKERING & RECLAME EXPERT

Bestickering is de specialiteit van LA VIDA Solutions. Wij zijn premium reclame expert in het bestickeren van ramen, etalages, auto’s, nutskasten en meer. Bestickering verhoogt uw zichtbaarheid in het straatbeeld en biedt een duidelijke reclameboodschap aan uw cliënteel.

BESTICKERING

Voor een professionele bestickering kunt u terecht bij La Vida Solutions. Dankzij een schat aan kennis en ervaring is La Vida Solutions een absolute referentie op het gebied van bestickering. Zo kan u dus ook voor het bestickeren van uw raam, etalage, auto en meer bij ons terecht. Wij zijn gekend voor onze competitieve prijzen, hoogwaardige afwerking, service en garantie! Daarnaast ontwerpen en produceren wij ook nog eens alle stickers in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Wij werken namelijk over heel België. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bestickeren van uw etalage, interieur of exterieur. We streven daarbij altijd naar een professionele reclame die perfect aansluit bij de noden van uw bedrijf.

WAT BESTICKEREN OF WRAPPEN WIJ ?

Bestickering of wrapping van een deur

DEUREN

Onder het bestickeren van deuren verstaan we het voorzien van belettering of bestickering op een bekleefbare deur. Dit kan gaan van openingsuren tem full color prints. LA VIDA Solutions werkt hiervoor uitsluitend met premium raam, deur en muurfolies.

Bestickering of wrapping van een raam

RAMEN

Het bestickeren van ramen is een absolute kunst. Als premium reclame expert zijn we specialisten in het bestickeren en wrappen van ramen. We staan garant voor een professionele montage waardoor luchtbellen of beschadigde stickers tot het verleden behoren.

Bestickering of wrapping van een etalage

ETALAGES

Het bestickeren van uw etalage is dé manier om op te vallen in het straatbeeld. Als premium reclame expert zijn we specialisten in het bestickeren en wrappen van etalages. We staan garant voor een professionele montage die uw gevel omtovert in een eye-catcher. 

Bestickering of wrapping van een auto

VOERTUIGEN

Het bestickeren van voertuigen is onze absolute specialiteit! We zijn premium expert in bestickering en wrapping van wagens. Gaande van uw auto of personenwagen tot uw bestelwagen, vrachtwagen, trailer of wagenpark.

Bestickering of wrapping van een nutskast

NUTSKASTEN

De laatste jaren is het bestickeren of wrappen van nutskasten een echte hype. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om een nutskast te bekleden met een leuke print. Dit kan gaan van een cultureel thema tem een uniek design of kunstwerk.

Bestickering of wrapping van een container

CONTAINERS

Naast etalagebelettering en voertuigbelettering kan u natuurlijk ook bij ons terecht voor uw indoor en outdoor beletteringen. Zo kunnen we ook containers, zeecontainers of weefcontainers voorzien van uw logo of een opvallende reclameboodschap.

ANDERE 

Wenst u iets anders dan één van de bovenstaande zaken te bestickeren? Aarzel niet om ons te contacteren. Als specialist in het verwerken van stickers en zelfklevende folies is de kans zeer groot dat we u kunnen bijstaan in het verwezenlijken van uw project. Don’t be shy, let’s say hello! 

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR BUSINESS IDENTITY

RECENTE REALISATIES

LVS belettering bestickering etalage tony automotive citroën 1
LVS belettering bestickering one way vision ramen kinecenter zemst 1
LVS belettering bestickering etalage cdot 1
LVS belettering bestickering ramen dokterspraktijk vrijbroek 1
LVS belettering bestickering etalage het keizerinnetje 1
LVS belettering bestickering etalage mild 1
LVS belettering bestickering etalage outrance interiors 1
LVS belettering bestickering one way vision ramen kinecenter zemst 2
LVS belettering bestickering ramen lecter media 1
LVS belettering bestickering etalage kurt temmerman adentro 1
LVS voertuigreclame autobelettering carwrapping opel vivaro loggratech 1
LVS voertuigreclame autobelettering carwrapping opel combo octavie 1
LVS belettering bestickering etalage the kind coconut 1
LVS belettering bestickering one way vision ramen fay and jay's 1
LVS belettering bestickering ramen t graan 1
LVS belettering bestickering ramen beautynest soëlle 1

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming