AUTORECLAME

PREMIUM AUTORECLAME & VOERTUIGRECLAME EXPERT

Autoreclame is  onze specialiteit. We zijn premium expert in voertuigreclame. We beletteren en bestickeren diverse voertuigen gaande van uw auto en bestelwagen tot uw vrachtwagen of wagenpark.

AUTORECLAME

Wij zijn gekend voor onze competitieve prijzen, kwaliteit en garantie. We ontwerpen, produceren en monteren alles in eigen huis. Zelfs montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot het beletteren en bestickeren van uw auto. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw onderneming.

Autoreclame voorbeeld van een autobelettering of voertuigbelettering

AUTOBELETTERING

Onder autobelettering verstaan we het voorzien van een bestickering of autoreclame door middel van contour gesneden logo’s, letters en vlakken. Dit doen we met de beste snijplotters ter wereld waarbij we uitsluitend werken met premium snijfolies van topmerken.

Autoreclame voorbeeld van een raambestickering auto one way vision

RAAMBESTICKERING

Ook de ramen van uw bedrijfswagen zijn uitermate geschikt voor een opvallende autoreclame. Door middel van een one way vision folie beperkt u enerzijds de inkijk en anderzijds zet u een wervende reclame in de kijker. Daarnaast blijft ook uw zicht naar buiten behouden. 

Autoreclame voorbeeld van carwrapping of autobestickering

CARWRAPPING

Onder carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van het voertuig met speciale car wrap folies. Ze zorgen naast een exclusieve look ook nog eens voor een extra bescherming van het koetswerk. Met carwrapping tovert u uw bedrijfswagen om in een absolute eyecatcher.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bent u op zoek naar prijzen voor het beletteren of wrappen van uw auto? Dan moeten we u vertellen dat iedere autoreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere autobelettering of carwrapping is dus uniek en afgestemd op uw noden.

AUTOBELETTERING OF CARWRAPPING?

De afgelopen jaren is autoreclame of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren autoreclame expert in staan wij u graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

WAT IS HET VERSCHIL?

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers zoals Orafol, Grafityp, Avery en 3M een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zijn deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar carwrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als reclame expert geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben een absolute meerwaarde.

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR BUSINESS IDENTITY

RECENTE REALISATIES

carwrapping en belettering van twee auto's
autobestickering van een bestelwagen
autobelettering van een bestelwagen
belettering en wrapping van een bestelauto
belettering en wrapping van een aanhangwagen
belettering en carwrapping van een bestelwagen
Autobelettering van een bestelbus
autobelettering en carwrapping van een bestelauto
belettering en bestickering van een vrachtwagen
Carwrap en autobelettering van een bestelwagen
Autobelettering van een wagenpark
belettering en wrapping van een auto
Autobelettering van een vrachtwagen of truck
Autobelettering van een bestelwagen
Belettering of bestickering van een vrachtwagen
Carwrapping of wrapping van een auto

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming