AUTOBELETTERING

PREMIUM AUTOBELETTERING & CARWRAPPING EXPERT

Autobelettering is onze specialiteit. Als autoreclame expert zijn we gespecialiseerd in het beletteren van auto’s en autobestickering. Wij beletteren en bestickeren diverse voertuigen gaande van uw auto en bestelwagen tot uw vrachtwagen of wagenpark.

AUTOBELETTERING

La Vida Solutions is de specialist in autobelettering en staat voor kwaliteit en garantie. Autobelettering is een ideale vorm van reclame maar kan ook gebruikt worden om uw auto te laten opvallen in het verkeer. Twijfel daarom niet langer en laat nu uw wagen bij ons beletteren. Wij zorgen met plezier voor een voertuigreclame die voldoet aan de noden van uw bedrijf.

autobelettering van een wagenpark

AUTOBESTICKERING IS ONZE SPECIALITEIT!

Autobelettering is dé specialiteit van La Vida Solutions. Dankzij een creatief team van ontwerpers en plaatsers maken we voor u de mooiste autoreclames. Meteen de manier om ook onderweg de aandacht op uw producten en diensten te vestigen. Wij helpen u dan ook graag bij het uitwerken van een originele belettering die uw zichtbaarheid vergroot. Al onze beletteraars zijn erkende 3M Preferred Carwrappers met oog voor detail. Zo werkt ons bedrijf uitsluitend met premium folies van A-merken.

De grote van uw voertuig of wagenpark speelt voor ons geen rol. Of het nu een auto, bestelwagen, vrachtwagen of wagenpark betreft, dankzij een professionele werkplaats en strakke opvolging kunnen wij alle projecten aan. We zijn gekend voor onze gunstige prijzen en garantie en produceren alle autostickers ook in eigen huis. Het beletteren op verplaatsing is mogelijk indien de autobelettering dit toelaat. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw onderneming.

RECENTE REALISATIES

autobelettering en carwrapping voor Takeaway.com
autobelettering van een bestelwagen voor WDK
autobelettering van een bestelwagen voor Lemmens
autobelettering en wrapping van een bestelauto voor C-Dot
autobelettering en wrapping van een aanhangwagen voor Shootable
autobelettering en wrapping van een bestelwagen voor Lettanie
autobelettering van een bestelbus voor Gregelec
autobelettering en wrapping van een bestelauto voor BWT
autobelettering van een vrachtwagen voor Drukkerij Coloma
autobelettering en wrapping van een bestelwagen voor ARCA
autobelettering van een bestelbus voor Loggratech
autobelettering en wrapping van een bestelauto voor Ocatavie
Autobelettering van een vrachtwagen voor Janssens
Autobelettering van een bestelwagen voor GHS
Autobelettering van een vrachtwagen voor Unisnit
Autobelettering en wrapping van een auto voor Off Track

DE VOORDELEN VAN AUTOBELETTERING

Z

KRACHTIG BEREIK

Autobelettering is de ideale voertuigreclame om ook onderweg de aandacht op uw diensten te vestigen. Wij helpen u daarom graag bij het voorzien van een autobestickering die uw zichtbaarheid vergroot. Bent u dus regelmatig onderweg? Verliest u ook vaak tijd door in de file te staan? Dan is een autobelettering helemaal uw ding. We voorzien een trendsettende reclameboodschap zodat u op een zeer betaalbare en eenvoudige manier uw naamsbekendheid vergroot.

Z

HOOG RENDEMENT

Autobelettering is de meest renderende vorm van reclame. Doordat ze niet gebonden is aan één locatie blijft uw reclame mobiel. Zo hebt u ook een enorm bereik dat resulteert in een spectaculaire verhoging van uw zichtbaarheid. Daarnaast heeft autobestickering ook nog eens een zeer hoge return of investment. U doet een minimale investering, waar u jaren voordeel kan uit halen. U heeft bij ons ook nog eens de mogelijkheid om alles van A tot Z te laten verzorgen. Wij kunnen instaan voor het ontwerp, de productie en de montage.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bent u op zoek naar prijzen voor het beletteren of wrappen van uw auto? Dan moeten we u vertellen dat iedere autoreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere autobelettering of carwrapping is dus uniek en afgestemd op uw noden.

AUTOBELETTERING OF CARWRAPPING?

De afgelopen jaren is autoreclame of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren autoreclame expert in staan wij u graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

WAT IS HET VERSCHIL?

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers zoals Orafol, Grafityp, Avery en 3M een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zijn deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar carwrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als reclame expert geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben een absolute meerwaarde.

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming