WERKKLEDIJ

Werkkledij  of workwear personaliseren, bedrukken en borduren is dé specialiteit van LA VIDA Solutions. Ons ruim assortiment aan premium workwear, bedrijfskleding en promotioneel textiel zorgt ervoor dat u als bedrijf of zelfstandige, professioneel voor de dag komt. We kunnen tevens ook het design en de personalisatie voor u verzorgen.

PREMIUM WERKKLEDIJ

Bent u op zoek naar werkkledij of beroepskledij? Dan is LA VIDA Solutions dé place to be. We bieden een ruim assortiment aan workwear en bedrijfskledij waarmee jouw personeel professioneel voor de dag komt. Ons aanbod werkkledij bestaat uit werkbroeken, werkjassen, overalls, sweaters, polo’s, t-shirts, schilderskledij, accessoires en nog veel meer.

LVS veiligheidskledij beschermende fluo kledij vakkledij beroepskledij werkkledij

VEILGHEID

Reflecterende werkkledij maakt deel uit van de persoonlijke bescherming. Deze kledij wordt ontworpen voor bescherming tegen gezondheids-en veiligheidsrisico’s. De criteria waaraan beschermingskledij moet voldoen wordt in Europa vastgelegd in EN-normen. Veiligheidskledij dat aan deze normen voldoet, mag het CE-merk dragen. Het dient hiervoor te slagen in allerlei testen door een erkende organisatie. 

LVS bouwkledij installatiekledij constuctiekledij workwear beroepskledij werkkledij 2

BOUW & INSTALLATIE

Het bouw en installatie workwear biedt weerstand aan de ruwste omstandigheden. Het resultaat? Werknemers die zich gewaardeerd en tevreden voelen in hun job!. Ze dragen het logo van uw onderneming met zichtbaar plezier. Onze werkkledij biedt oplossingen voor de bouw, installatie en constructie sector. Dit assortiment staat voor kwaliteit en duurzaamheid van het hoogste niveau.

LVS vlamvetragende brandvertragende vlamwerende brandwerende kledij vakkledij beroepskledij werkkledij

VLAMVERTRAGEND

Vlam- of brandvertragende werkkledij voorkomt dat vlammen zich snel verspreiden. Toch kan de hitte nog steeds door het kledingstuk heen gaan. Vlamvertragend workwear zorgt ervoor dat u dubbel zo lang beschermd blijft zeker wanneer u het combineert met vlamvertragend ondergoed. Wij informeren de dragers ook over hoe ze de kleding zo snel  mogelijk kunnen uittrekken.

LVS transportkledij servicekledij delivery courier kledij vakkledij beroepskledij werkkledij 2

TRANSPORT

Om makkelijk om te kunnen schakelen tussen het dragen van zware ladingen en frequente verplaatsingen, moet uw professionele werkkleding soepel en comfortabel zijn. De ventilerende stretch stoffen verzekeren de transport en service sector van een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Zo voorzien we u tijdens uw werk van alle comfort op het niveau van werkkledij.

LVS horecakledij kokskledij keukenkledij vakkledij beroepskledij werkkledij

HORECA

Onze horeca kleding is speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca sector. Ze is natuurlijk wasbaar op hoge temperaturen, waarbij er aan alle praktische details is gedacht. Door onze jarenlange ervaring in de horecasector weten we precies welke materialen het comfortabelst zijn, zelfs na een lange dag koken. Naast de kokskledij, is er ook kledij voor de bediening en receptie. Van chique en tijdloos tot cool en fashionable!

LVS schilderskledij kledij schilder vakkledij beroepskledij werkkledij

SCHILDERS

Schilderskledij is meer dan simpelweg witte werkkledij. Ze biedt bewegingsvrijheid en comfort. Workwear voor schilders is scheurbestendig en geschikt voor chemische reiniging. Bovendien ademt het en biedt het bescherming tegen regen en kou ingeval u buiten werkt. Onze schilderskleding staat voor al deze meerwaarden.

LVS transportkledij servicekledij delivery courier kledij vakkledij beroepskledij werkkledij 1

ACCESOIRES

We bieden ook een ruime keuze in accessoires voor werkkledij. Denk hierbij aan riemen, bretellen, petten, mutsen, kniebeschermers, holsterzakken, kousen, kaarthouders en meer. Zo maak je jouw werkoutfit helemaal af en kan je voorbereid aan het werk.

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR IDENTITY

WORKWEAR PROJECTEN

VOERTUIG PROJECTEN

RECLAME PROJECTEN

RECENTE REALISATIES

LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 2
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 3
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding projob lemmens tegels 1
LVS workwear werkkledij bedrijfskleding printer gregelec 1

La Vida Solutions

Motstraat 60M, 2800 Mechelen, België

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming

13 + 10 =