VOERTUIGRECLAME

Voertuigreclame is dé specialiteit van LA VIDA Solutions. We zijn premium expert in autoreclame. We beletteren en bestickeren diverse voertuigen gaande van uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig.

VOERTUIGRECLAME

Wij zijn gekend voor onze competitieve prijzen, kwaliteit en garantie. We ontwerpen, produceren en monteren alles in eigen huis. Zelfs montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot het beletteren en bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een voertuigreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw onderneming.

AUTOBELETTERING

Onder autobelettering verstaan we het voorzien van een bestickering of autoreclame door middel van contour gesneden logo’s, letters en vlakken. Dit doen we met de beste snijplotters ter wereld waarbij we uitsluitend werken met premium snijfolies van topmerken.

RAAMBESTICKERING

Ook de ramen van uw bedrijfswagen zijn uitermate geschikt voor een opvallende voertuigreclame. Met de one way vision folie beperkt u enerzijds de inkijk en anderzijds zet u een wervende reclame in de kijker. Daarnaast blijft ook uw zicht naar buiten behouden. 

CARWRAPPING

Onder carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van het voertuig met speciale car wrap folies. Ze zorgen naast een exclusieve look ook nog eens voor een extra bescherming van het koetswerk. Met carwrapping tovert u uw bedrijfswagen om in een absolute eyecatcher.

PRIJZEN & PAKKETTEN

Bent u op zoek naar prijzen voor het beletteren of wrappen van uw auto? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere voertuigreclame is dus uniek en afgestemd op uw noden.

AUTOBELETTERING OF CARWRAPPING?

De afgelopen jaren is fleet branding of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren autoreclame expert in staan wij u graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

HET VERSCHIL TUSSEN AUTOBELETTERING EN CARWRAPPING

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers zoals Orafol, Grafityp, Avery en 3M een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zijn deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar carwrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als reclame expert geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben een absolute meerwaarde.

LA VIDA Solutions workwear voertuigreclame reclame expert mechelen identity image

BRILLIANT SOLUTIONS THAT DEFINE YOUR IDENTITY

WORKWEAR PROJECTEN

VOERTUIG PROJECTEN

RECLAME PROJECTEN

RECENTE REALISATIES

carwrapping realisatie van twee witte volkswagen golfjes voor takeaway.com
autobelettering realisatie van een grijze  mercedes sprinter bestelwagen voor WDK
autobelettering realisatie van een zwarte  mercedes sprinter bestelwagen voor Lemmens Tegels
autobelettering en carwrapping realisatie van een witte peugeot partner bestelauto voor cdot
Carwrapping realisatie van een zwarte aanhangwagen met zilveren belettering
Autobelettering en carwrapping realisatie van een witte mercedes sprinter bestelwagen voor lettanie
Autobelettering realisatie van een grijze opel vivaro bestelbus voor gregelec
Autobelettering en carwrapping realisatie van een witte opel combo bestelauto voor bwt
Autobelettering realisatie van een zwarte mercedes vrachtwagen voor drukkerij coloma
Autobelettering en carwrapping realisatie van twee rode mercedes sprinter bestelwagens voor het wagenpark van arca fishing
Autobelettering realisatie van twee zwarte opel vivaro bestelbussen voor het wagenpark van loggratech
Carwrapping realisatie van een witte opel combo bestelauto voor octavie
Autobelettering realisatie van een rode Volvo vrachtwagen voor bouwbedrijf janssens
Autobelettering realisatie van een zwarte fiat ducato bestelwagen voor green house solutions
Autobelettering realisatie van een zilveren mercedes vrachtwagen voor unisnit
Carwrapping realisatie van een jeep wrangler met full color legerprint voor off track

La Vida Solutions

Motstraat 60M, 2800 Mechelen, België

LET'S DEFINE THE FUTURE OF YOUR COMPANY.

We maken graag tijd voor u en uw onderneming

3 + 15 =